Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Ανασχηματισμός «τρικυμία» στην κυβέρνηση Μητσοτάκη Εκτύπωση E-mail
01.09.21

Ο ναύαρχος εν αποστρατεία, πρώην ΓΕΕΘΑ και πρώην υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, αφήνει «ορφανό» το νεοσύστατο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας καθώς δεν αποδέχθηκε την πρόταση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Τι προηγήθηκε στο παρασκήνιο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πότε και από ποιους θα ξεκινήσει η τρίτη δόση στην Ελλάδα Εκτύπωση E-mail
31.08.21

Πότε και από ποιους θα ξεκινήσει η τρίτη δόση στην Ελλάδα | tanea.gr Για τη χορήγηση της τρίτης ενισχυτικής δόσης εμβολίου μίλησε η πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πάνω από 100 νεκροί την εβδομάδα – Κάτω από τις προσδοκίες το τείχος ανοσίας Εκτύπωση E-mail
20.08.21

 

Πάνω από 100 νεκροί την εβδομάδα – Κάτω από τις προσδοκίες το τείχος ανοσίας | tanea.gr Tίποτα καθησυχαστικό δεν υπάρχει στο μέτωπο της πανδημίας που με κάθε μεταφορικό μέσο, διοχετεύει την κυρίαρχη μετάλλαξη Δέλτα, από τους τόπους διακοπών προς την ηπειρωτική Ελλάδα και προς τα αστικά κέντρα, στα οποία ο κόσμος σιγά σιγά θα αρχίσει ξανά να συνωστίζεται δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος εκκόλαψης και εξάπλωσης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Με self test η επιστροφή από τα νησιά Εκτύπωση E-mail
17.07.21

Υποχρεωτικό για τους ανεμβολίαστους επιβάτες σε πλοία καθίσταται το self test, κατά την επιστροφή από τα νησιά στην ηπειρωτική Ελλάδα, όπως προκύπτει από τη σχετική ΚΥΑ που εκδόθηκε, παρότι στην αρχή αποτελούσε «ισχυρή σύσταση».

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η Johnson & Johnson ανακαλεί 5 αντηλιακά – Εντοπίστηκε καρκινογόνο χημικό Εκτύπωση E-mail
16.07.21

Η εταιρεία Johnson & Johnsonανακαλεί εθελοντικά πέντε αντηλιακά προϊόντα με αεροζόλ της θυγατρικής της εταιρείας Neutrogena και της έτερης θυγατρικής της, της Aveeno, έπειτα από τον εντοπισμό ενός καρκινογόνου χημικού σε ορισμένα δείγματα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συγκεντρώσεις κατά των εμβολίων με την Μετάλλαξη Δέλτα να καλπάζει Εκτύπωση E-mail
15.07.21

sygkentroseis-kata-ton-emvolion-me-tin-metallaxi-delta-na-kalpazei-561433591 Τα κρούσματα εν μέσω θέρους βρίσκονται σε έξαρση και καθημερινά πλέον καταγράφονται νούμερα στην περιοχή των 3.000. Το 4ο κύμα της πανδημίας δείχνει τα δόντια του με αιχμή του δόρατος την Μετάλλαξη Δέλτα. Και σε κεντρικές πλατείες της χώρας συγκεντρώθηκαν δίχως ίχνος προφύλαξης μερικές χιλιάδες άνθρωποι προκειμένου να διαδηλώσουν εναντίον των νέων μέτρων της κυβέρνησης.

Τελευταία ανανέωση ( 15.07.21 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η σιωπή δείχνει ενοχή Εκτύπωση E-mail
14.07.21

Η σιωπή δείχνει ενοχή Καλώς ή κακώς, καλώς δηλαδή, είχαμε μία αποκάλυψη από μία εφημερίδα την προηγούμενη Κυριακή. Η αποκάλυψη του Documento για τις ψευδείς δηλώσεις πόθεν έσχες που καταθέτει ο πρωθυπουργός τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κορωνοϊός: Αγωνία για κοριτσάκι 1 έτους – Δίνει μάχη στο «Αγλαΐα Κυριακού» Εκτύπωση E-mail
10.07.21

Κορωνοϊός: Γερμανοί εντατικολόγοι ζητούν την επαναφορά των αυστηρών περιορισμών - Media Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, στον ΣΚΑΪ, η μικρή κατάγεται από τη Ρωσία και πιθανότατα ήρθε για διακοπές στη χώρα μας με τους γονείς της. Το κοριτσάκι νοσηλευόταν εδώ και ημέρες σε απλή κλινική στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Ωστόσο η υγεία της επιδεινώθηκε και κρίθηκε απαραίτητο να εισαχθεί σε ΜΕΘ.

Τελευταία ανανέωση ( 11.07.21 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Με σκάφος του Λιμενικού διακοπάρει ο πρωθυπουργός μας Εκτύπωση E-mail
07.07.21

Με σκάφος του Λιμενικού διακοπάρει ο πρωθυπουργός μας Ψάχναμε να βρούμε με ποιον τρόπο μετακινήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι για την Αντίπαρο προκειμένου να παραβρεθούν σε ιδιωτικό δείπνο με ξένους celebrities.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εξαλλος ο πολεμικός ανταποκριτής Μ. Κυπραίος με την έφεση του ελληνικού Δημοσίου Εκτύπωση E-mail
02.07.21

Εξαλλος ο πολεμικός ανταποκριτής Μ. Κυπραίος με την έφεση του ελληνικού Δημοσίου Τι λέει το κράτος; Πως ο Κυπραίος... ξεπέρασε την κατά 90% αναπηρία που του άφησαν οι αστυνομικοί, αλλά και ότι είναι πτωχό για να τον αποζημιώσει. Ντρέπεται και η ντροπή

Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι «μαφιόζοι» του ΣΚΑΙ και της Σ. Νικολάου Εκτύπωση E-mail
30.06.21

Οι «μαφιόζοι» του ΣΚΑΙ και της Σ. Νικολάου Συνεχίζονται τα συνειδητά ψέματα και από την αρμόδια Γ.Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής που όφειλε να γνωρίζει, πέρα από τις απευθείας αναθέσεις εκατομμυρίων, ότι οι πρόσκαιρες καθείρξεις δεν αθροίζονται.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 70 - 92 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote